Contributie

 

 

LEDENSTOP VAN KRACHT

 

 

Om lid te kunnen worden van een kringgroep moet u eerst lid worden van de VDH. U kunt zich aanmelden via de website www.duitseherder.nl. Wanneer u lid wordt van de VDH ontvangt u een welkomstpakket waarin allerlei informatie staat over de VDH en de Duitse Herdershond. Daarna kunt u zich inschrijven op onze Kringgroep.

Voor de puppycursus/proefperiode van 3 maanden betaalt u €50,00 en mag u elke zondagochtend om 11:00 komen trainen.

Indien u na deze periode volledig lid wil worden, betaalt u het lidmaatschap en het trainingsgeld naar rato voor dat jaar. Na volledig lid te worden kunt u om de week op de maandagavonden meedoen met ringtraining (kynologie). Op de woensdagavonden om en om manwerk en appèl en iedere zondagochtend/-middag appèl lopen en manwerk doen. Speuren doen we ook op zondagochtenden maar om en om in groepjes verdeeld.

 

Contributie per jaar:

Lidmaatschap  €45,00

Huisgenootlid  €27,50

Trainingsgeld eerste hond  €105,00

Trainingsgeld iedere volgende hond  €50,00

Speurgeld  €40,00 (alle boeren die hun velden ter beschikking stellen krijgen aan het eind van het jaar een bedankje)

 

 

Om er zeker van te zijn dat wij de kwaliteit van onze trainingen kunnen waarborgen en u de juiste aandacht en begeleiding kunnen aanbieden, is er besloten een ledenstop in te voeren. Dit betekent dus dat u zich niet meer kunt aanmelden als nieuw lid bij onze kringgroep, totdat er weer plek vrij komt. Hierboven zal aangegeven worden of deze ledenstop op dat moment van toepassing is en ook wanneer deze opgeheven wordt.

Wij danken u voor uw begrip!